ZOMERVISKARAVAAN IN THOLEN

Ben jij gek van sportvissen en jonger dan 14 jaar? In samenwerking met Hengelsportvereniging De Zeebaars wordt een supergaaf VIS-event georganiseerd op maandag 8 juli 2019 aan De Veste 2 te Tholen. Deze dag is onderdeel van de ZomerVISkaravaan.

Het event duurt van 10:00 tot 16:00 uur. De activiteiten zijn niet tijdsgebonden dus je kunt inlopen wanneer je maar wilt, mits je bent ingeschreven. De organisatie zorgt voor hengels, aas en voer en er is gratis drinken beschikbaar. Een lunchpakket moet je wél zelf meenemen.

Over de Zomerviskaravaan

Door het hele land – dus ook bij jou in de buurt – vinden in juli, augustus en september dertig eendaagse vis-events plaats. Op elke locatie is van alles te beleven. Kinderen kunnen hun eigen vistuigje leren maken, vechten met de grootste vissen op de drilsimulator en alles leren over de biologie van vissen en andere onderwaterdieren. Onder begeleiding van professionals kunnen kinderen ook zélf vissen. Alle kinderen gaan naar huis met een goodiebag en maken kans op een gratis hengel.

Inschrijven

Meer informatie over de ZomerVISkaravaan en de locaties van alle dertig events is te vinden op www.stekkie.nl . Hier kunnen kinderen zich ook per locatie inschrijven voor deelname.

 

 

Meer informatie over de ZomerVISkaravaan:

Sportvisserij Nederland, George Hampsink, 030605448

Meer informatie over VIS-event: www.HSV De Zeebaars