Besluitenlijst

Besluitenlijst 2019-01-21T19:47:48+00:00

Besluitenlijst 2019

Er zijn dit seizoen 10 bekerwedstrijden. Het resultaat van de beste zeven wedstrijden is bepalend voor het eindklassement. De data van de wedstrijden en alle andere activiteiten vind u op onze website www.hsvdezeebaars.nl.

De prijs voor deelname aan een clubwedstrijd is €5,- en voor jeugd €2,-. Inschrijven kan vanaf 1,5 uur tot 1 uur voor de wedstrijd aan het wedstrijdparcours bij een van de bestuursleden. Check regelmatig www.hsvdezeebaars.nl voor de laatste (wedstrijd)informatie of meld je aan voor de groep Whatt’s App van HSV De Zeebaars door je telefoonnummer op te sturen naar bestuur@hsvdezeebaars.nl.

Meer informatie over de feestavond en Algemene Ledenvergadering worden later dit jaar kenbaar gemaakt via onze website www.hsvdezeebaars.nl.

De contributie voor 2019 bedraagt:
– Kosten JeugdVISpas (t/m 14 jaar) €12,50
– Kosten VISpas €40,-
Let op: U kunt uw lidmaatschap tot 1 oktober elk jaar opzeggen en/of omzetten bij Sportvisserij Nederland via ledenadministratie@vispas.nl of tel. 0900-2025358.

Wij willen u adviseren om regelmatig onze website www.hsvdezeebaars.nl te checken voor het laatste nieuws of volg ons op Facebook.

Bestuursverkiezing:
Aftredend de heren: Leo Monster en Iwan van Aert. Iwan van Aert is herkozen en Leo Monster is afgetreden. Machiel Wielaard is gekozen als nieuw bestuurslid.

Namens het bestuur “Hsv De Zeebaars”
Secretaris: I. van Aert
Tienhoven 84