Zaterdag 9 maart vis HSV De Zeebaars haar 3e clubwedstrijd van het seizoen aan Pernis. Hier hebben we twee keer eerder gevist. Voor je TomTom kun je Pernisse Hoofd 15 intoetsen. Dan kom je uit bij het parkeerterrein bij de watertaxi. Hier verzamelen we en kun je je inschrijven tussen 10.00 uur en 10.15 uur bij het bestuur. Er wordt gevist van 11.00 uur tot 15.00 uur. Direct na de wedstrijd vindt de prijsuitreiking plaats.

We willen extra aandacht vragen om je troep na afloop van de wedstrijd weer mee naar huis te nemen. We vissen namelijk in het stedelijk gebied in een parkje waar we te gast zijn. Qua vangsten hebben we geen idee, maar het is te verwachten dat er bot gevangen wordt en wellicht ook een zeebaarsje, wijting, steenbolk of zelfs mogelijk een zoetwater vis.

Weet je al of je mee doet? Laat dat dan alvast weten in de groepsapp i.v.m. de organisatie van de wedstrijd en het gezamenlijk mee rijden met elkaar.

Let er ook op dat de Heijnenoord vermoedelijk is afgesloten. Het is dus verstandig om met je TomTom aan te rijden.

Tot zaterdag!

Het bestuur.