Op zaterdag 9 december vist HSV De Zeebaars haar laatste en 8e clubwedstrijd van het seizoen 2023. Er wordt gevist aan Waarde 14 (Vroondijk). We hebben hier al weleens eerder gevist en toen werd er zeebaars gevangen. Op dit moment schijnt er leuk wijting gevangen te worden.

Er wordt gevist van 10.00 uur tot 14.00 uur. Inschrijven kan tussen 9.00 uur en 9.15 uur onderaan de dijk bij het bestuur. Direct na de wedstrijd vindt hier ook de prijsuitreiking plaats van de wedstrijd.

Vanaf 18.00 uur begint de feestavond 2023 met barbecue buffet bij de Deu Braek in Sint Annaland. Bekijk hier de uitnodiging en meld je nog snel even aan als je dit nog niet hebt gedaan. Om 20.00 uur worden de kampioenen van het seizoen 2023 gehuldigd en daarna is er nog de bekende gezellige loterij.

Wisselbeker inleveren
Enkelen dienen hun wisselbeker nog in te leveren. Graag deze meenemen naar de wedstrijd en inleveren bij een van de bestuursleden.

We zien jullie graag a.s. zaterdag aan de Vroondijk in Waarde en ’s avonds bij de feestavond.

Het bestuur