Onlangs hebben we gecommuniceerd dat we op 4 november aan het Aardappeldal gaan vissen. Nu we zien dat we te maken gaan krijgen met storm Ciaran, lijkt het bestuur toch verstandiger om aan de Banjaard te gaan vissen. Met de voorspelde windverwachting, die voornamelijk uit het zuiden zal komen, kunnen we aan het Banjaardstrand toch beter vissen. We krijgen hier dan namelijk de wind in de rug in plaats van op de kop.

Er wordt dus op 4 november gevist van 9.30 uur tot 13.30 uur aan het Banjaardstrand. Inschrijven is op het parkeerterrein achter de duinen. Het adres is Vinkenlaan 11 in Kamperland. Inschrijven kan tussen 8.15 uur en 8.30 uur op de parking. Na afloop vindt hier ook direct na de wedstrijd de prijsuitreiking plaats.

Op dit parcours is vorige week nog gevist tijdens het WK Junioren en door enkele clubleden. De vangsten bestaan ook hier uit wijting, schar, bot, zeebaars en haai. Ondanks de weersvoorspelling hopen we toch op een leuke opkomst met veel vis. We zijn tenslotte geen breiclub :).

Het bestuur.