Zaterdag 2 september 2023 gaat HSV De Zeebaars weer verder met het wedstrijdseizoen. Na een korte zomerstop zoeken we weer eens het strand op. Een strand waar we in winter al weleens hebben gevist, maar nog niet in de zomer. We willen kijken of dit een succes is en verwachten dan ook de nodige zomersoorten te gaan vangen zoals bot, zeebaars en harder. Mogelijk zit er ook nog een verdwaalde makreel, tong, haai of rog tussen.

Het parcours wordt uitgezet t.h.v. strandpaviljoen Atlantis. Hier kun je komen door de Neeltje Jans op te rijden, de Dijkgraaf A.M. Gelukweg op te rijden en de bruine borden ‘Noordzeestrand’ te volgen. Aan het eind van de weg rij je langs de haven richting de windmolens en kun je parkeren. Vanaf hier kun je lopend naar het parcours. Op het parkeerterrein kun je tussen 8.45 uur en 9.00 uur inschrijven bij één van de bestuursleden en na afloop volgt hier ook direct de prijsuitreiking van de wedstrijd. De wedstrijd is van 10.00 uur tot 14.00 uur. We hopen op een leuke opkomst, goed weer, gezelligheid en leuke zomervangsten.