Beste Sportvrienden

Zaterdag 13 Mei j.l. hebben wij onze 4e wedstrijd gevist op locatie Rilland-Bath.

We hadden geluk met het weer, heerlijk zonnetje en niet al te veel wind, en nadat we ons hadden ingeschreven met daarbij de loting voor de plaats aan het parcours was het installeren en kon na het start signaal de gereedstaande onderlijn in de Westerschelde geplaatst worden.

Met 20 deelnemers was het parcours keurig bezet, en ondanks het feit dat op de lage nummers het water nog niet aan de dijk stond, werden al redelijk snel de eerste botjes gehaakt.

De vangst bestond voornamelijk uit kleine botjes, en de verwachte zee baarsjes lieten lang op zich wachten. De locatie was echter prachtig, met veel grote voornamelijk container schepen die dicht onder de kant voorbij varen, en zelfs een zeehond die regelmatig even kwam checken hoe het met de vangst gesteld was.

Na 4 uur vissen kwam wederom het eind signaal en kon de balans worden opgemaakt.

Totaal vangst van 72 vissen met een totale lengte van 10.55 meter, en de winnaar van deze wedstrijd Emile met 11 vissen met een totale lengte van 152 centimeter.

Ook deze wedstrijd liet “veteraan” Johan zien wat hij waard is door op de 2e plaats te eindigen met 7 vissen en een totale lengte van 118 centimeter, en…met de grootste vis van deze wedstrijd 29 cm op de voet gevolgd door Luuc met een platte van 28 cm.

Met vriendelijke sportgroet

Jan