De activiteit start met de uitleg van een echte vismeester! Jullie krijgen allemaal bruikbare informatie en handige tips. Naast de uitleg en het vissen zelf, spelen we ook een aantal leuke visspelletjes op de kant.

Heb je zelf geen visspullen, geen paniek! Wij zorgen hiervoor!

Wie: 8 t/m 12 jaar

Waar: De Veste in Tholen, ter hoogte van de Molen

Let op: aanmelden is verplicht en jouw inschrijving is alleen gelukt wanneer je na aanmelden een automatische bevestigingsmail hebt ontvangen! Deze niet ontvangen? Neem dan even contact op. Mocht je toch niet mee kunnen doen meld je dan nog even af.

Klik hier voor aanmelden en meer informatie

Vrijwilligers gezocht!

Deze activiteit wordt georganiseerd door Gemeente Tholen in samenwerking met HSV De Zeebaars. We kunnen bij deze activiteit nog wel een paar vrijwilligers gebruiken. Dus heb je tijd en zin? Laat het ons dan even weten! Dit kan bij het bestuur via bestuur@hsvdezeebaars.nl.