Zaterdag 17 december vissen we alweer onze laatste wedstrijd dit jaar. Dit is de wel bekende boutwedstrijd waarbij iedereen die zich op tijd heeft opgegeven een mooie prijs heeft. Vooraf inschrijven is verplicht vanwege het tijdig kunnen regelen van (vlees)prijzen.

Inschrijven kan via de groeps whatt’s app of via e-mail; bestuur@hsvdezeebaars.nl vóór uiterlijk donderdag 15 december. Geef daarbij aan of je bis-nummer wil en met wie. Omdat we (voor sommigen) vroeg vissen zal dit keer het bestuur de loting verrichten en publiceren uiterlijk om 7:00 uur op 17 december in de groeps whatt’s app of je kunt ter plaatse om je steknummer vragen bij de controleur of iemand van het bestuur. De kosten voor de boutwedstrijd zijn €7,- inclusief kanjerpot en kun je gepast betalen aan het bestuur. De prijsuitreiking vindt z.s.m. na afloop van de wedstrijd plaats onderaan de dijk.

We vissen de boutwedstrijd aan het parcours bij Waarde 14. TOMTOM adres is Vroondijk in Waarde. De wedstrijd start om 8.30 uur en eindigt om 11.30 uur. We hopen op een gezellige wedstrijd met veel vis.