Aankondiging CW8 Dintelhaven

Op zaterdag 19 november vist HSV De Zeebaars alweer haar laatste clubwedstrijd (nummer 8) van dit seizoen. Er wordt gevist van 10.00 uur tot 14.00 uur aan Dintelhaven, vóór het pomphuis. Inschrijven kan ter plaatse vanaf 8.45 uur tot 9.00 uur bij het bestuur. Voor je TomTom kun je Dintelweg (125) Europoort Rotterdam intoetsen en vanaf daar richting het pomphuis rijden. Na de wedstrijd is dit keer niet direct een prijsuitreiking omdat we vanaf 18.00 uur starten met onze jaarlijkse feestavond in het Scheepsruum van Café an de Sloove, Havenplein 9 in Sint Annaland.

Uitnodiging feestavond 19 november

Op zaterdag 19 november organiseert HSV De Zeebaars al haar jaarlijkse feestavond. In de ochtend vissen we nog onze laatste clubwedstrijd aan de Dintelhaven en aansluitend om 18.00 uur start het buffet in het Scheepsruum van Café an de Sloove in Sint Annaland. Mocht je willen deelnemen aan het buffet dan zijn de kosten €10,- p.p. en dien je dit vóór donderdag 17 november door te geven bij het bestuur. Dit kan in de Whatt’s Appgroep of door een mailtje te sturen aan bestuur@hsvdezeebaars.nl.

Prijsuitreiking en loterij
Om 20.00 uur start de prijsuitreiking van de geviste clubwedstrijd aan de Dintelhaven en de prijsuitreiking van het seizoen 2022 waarbij de ereprijzen worden uitgereikt. Door heftige weersomstandigheden is de 6e clubwedstrijd van 10 september aan Domburg helaas gestaakt en telt niet mee voor het kampioenschap. Het bestuur heeft besloten om deze wedstrijd ook niet meer in te halen. Dit betekent dat 5 van 7 geviste clubwedstrijden mee tellen voor het kampioenschap. Iedereen die 5 keer heeft deelgenomen (deelname aan clubwedstrijd 6 telt ook mee) heeft prijs. De prijzen worden verloot. Na afloop van de prijsuitreiking is er nog een gezellige loterij met leuke prijzen.

Inleveren wisselbekers
Vergeet deze zaterdag niet mee te nemen!

2022-11-29T12:26:32+00:00
Ga naar de bovenkant