Ja hier de reserve even want de captain heeft geen tijd. Die is bezig om z’n haakjes te meten in een buisje…

Wat een visserij… Je hebt één punters en betere één punters. Visjes van 1-3 CM die je normaal bij de Intratuin kunt kopen of visjes van 8-11 cm die je wel haakt op haakjes met een bocht van minimaal 5mm. Discussie of- en welk haakje wel en niet mag voert de boventoon.

Maar goed, tot op heden werkte onze tactiek op de 1e wedstrijddag ook wel aardig. Na een 3e plaats bij de training behaalden we nu een 5e plaats achter drie Spaanse topteams en het uitstekend presterende Belgische Team die heel knap 2e werd. Nogmaals proficiat mannen…

De weersomstandigheden waren extreem. Kurkdroog, geen wind en meer dan 30 graden… Vandaag 18 kilometer gelopen op snelle patta’s en een paar flesjes water om mijn teamgenoten bij te sturen met kramp in de kuiten. Tot op heden maken onze Volpies het waar met een knappe 1e en 2e vakplaats. Onze captain ving de belangrijkste vis (15cm) in een vak waar slechts 6 maatse (12+) werden gevangen en Rini bracht nog een paar puntjes met goede één punters binnen.

We hopen dit nog een paar dagen vol te kunnen houden en zelfs iets te verbeteren. De spirit zit erin en we proberen die Spanjaarden het lastig te gaan maken.