Op zaterdag 19 november organiseert HSV De Zeebaars al haar jaarlijkse feestavond. In de ochtend vissen we nog onze laatste clubwedstrijd aan de Dintelhaven en aansluitend om 18.00 uur start het buffet in het Scheepsruum van Café an de Sloove in Sint Annaland. Mocht je willen deelnemen aan het buffet dan zijn de kosten €10,- p.p. en dien je dit vóór donderdag 17 november door te geven bij het bestuur. Dit kan in de Whatt’s Appgroep of door een mailtje te sturen aan bestuur@hsvdezeebaars.nl.

Prijsuitreiking en loterij
Om 20.00 uur start de prijsuitreiking van het seizoen 2022 en worden de ereprijzen uitgereikt. Door heftige weersomstandigheden is de 6e clubwedstrijd van 10 september aan Domburg helaas gestaakt en telt niet mee voor het kampioenschap. Het bestuur heeft besloten om deze wedstrijd ook niet meer in te halen. Dit betekent dat 5 van 7 geviste clubwedstrijden mee tellen voor het kampioenschap. Iedereen die 5 keer heeft deelgenomen (deelname aan clubwedstrijd 6 telt ook mee) heeft prijs. De prijzen worden verloot. Na afloop van de prijsuitreiking is er nog een gezellige loterij met leuke prijzen.

Resterende clubwedstrijden
Er zijn nog twee clubwedstrijden te gaan. Op 12 november wordt er gevist aan Zoutelande van 8.30 uur – 12.30 uur en op 19 november aan de Dintelhaven (voor het pomphuis) van 10.00 uur tot 14.00 uur. Meer informatie over deze wedstrijden volgt t.z.t. via onze website www.hsvdezeebaars.nl.

Inleveren wisselbekers
Tijdens één van de laatste twee clubwedstrijden kunnen de winnaars van 2021 hun wisselbekers inleveren bij een van de bestuursleden.