Afgelopen zaterdag 4 juni had HSV De Zeebaars haar 5e clubwedstrijd van het seizoen. Deze wedstrijd werd iets later gevist dan normaal, namelijk van 17.00 uur tot 20.00 uur en ook op een nieuwe stek. We visten namelijk aan de Westerscheldedijk bij Rilland-Bath. Bij aankomst stond er heel erg weinig water vanwege vermoedelijk de aflandige wind, maar de zon maakte veel goed. We moesten noodgedwongen dus een half uur later beginnen. Ondanks dat er nog zo’n 30 meter slik bloot lag, werd er toch gelijk al vis gevangen. De vangst bestond uit hoofdzakelijk kleine botjes en een enkel klein zeebaarsje. Met uitzondering van Adriaan die een hele mooie dunlip harder ving van 45 cm. Hiermee won hij ook gelijk de kanjerpot.

Er waren 18 deelnemers, waaronder weer 4 jeugdleden. Helaas wist de jeugd géén vis te vangen. Ook bij de veteranen ging het moeizaam, maar toch wist Johan er weer drie te vangen en goed voor de overwinning in deze categorie.

Bij de heren was het erg spannend omdat Michel, Rini en Corne Danen er allemaal tien wisten te vangen. Michel en Rini hadden beiden ook nog eens exact aantal centimeters (153 cm) gevangen. Hierdoor moest gekeken worden naar de grootste vis. Michel was hierin de gelukkige met 26 cm omdat Rini zijn grootste 22 cm was. Corne Danen werd 3e met 145 cm.

De volgende wedstrijd vissen we op 10 september aan Domburg. Een week later is het dan ONK voor junioren en dames en daarom kan deze wedstrijd als training voor onze jeugdleden worden gezien. Daarnaast zou het ook leuk zijn als er leden zijn die de jeugd een week later komt supporteren.

Groet,
Martijn