Inschrijven en informatie boutwedstrijd
Op 18 december organiseert HSV De Zeebaars een boutwedstrijd op het strand van Dishoek t.h.v. paviljoen Vloed. We starten al om 7.30 uur met de wedstrijd vanwege het getij en duurt tot 11.30 uur. Vooraf inschrijven is verplicht vanwege het tijdig kunnen regelen van (vlees)prijzen.

Inschrijven kan via de groeps whatt’s app of via e-mail; bestuur@hsvdezeebaars.nl vóór uiterlijk woensdag 15 december. Geef daarbij aan of je bis-nummer wil en met wie. Omdat we (voor sommigen) vroeg vissen zal dit keer het bestuur de loting verrichten en publiceren uiterlijk om 6.30 uur op 18 december in de groeps whatt’s app of je kunt ter plaatse om je steknummer vragen bij de controleur of iemand van het bestuur. De kosten voor de boutwedstrijd (€7,- inclusief kanjerpot) kunt gepast betalen aan de controleur tijdens de wedstrijd of voorafgaand aan de prijsuitreiking bij iemand van het bestuur. De prijsuitreiking vindt z.s.m. na afloop van de wedstrijd plaats op het parkeerterrein.