Afgelopen zaterdag mochten we de vijfde wedstrijd van de clubcompetitie vissen.

Dit keer op een van de mooiste vis stranden die ons land rijk is namelijk het sportstrand op de Maasvlakte. We moesten verzamelen op slag 5.

Daar bleek dat de opkomst bestond uit 17 senioren en 6 jeugd leden . Wat .een mooie opkomst is van de jeugd. Zelf had ik steknummer 6 geloot en op het strand aan gekomen bleek er een mooie branding te staan ideaal voor de zeebaars. Het mooie is dat een ieder deze vis kan vangen en ook nog een gooi kan doen naar de kanjerpot. Vandaag werd deze gedeeld door twee baarzen van 48 cm.

Tijdens het voorbereiden op de wedstrijd even een praatje gemaakt met mijn buurman Jeromy van Houdt. Deze vertelde mij dat hij speciaal voor deze wedstrijd een week in trainingskamp in Turkije had gezeten. En dat was buiten zijn afgetrainde lichaam ook aan zijn trainingsbroek aftezien, Echter had hij geen rekening gehouden met het feit dat het weleens kan regen in Nederland. Toch knap dat je dan met natte billekes op je sloffen de wedstrijd wint met 15 vissen. Gefeliciteerd!! Gelukkig heeft iedere een visje gevangen. Hopen dat we dat zaterdag a.s ook weer doen.

Groetjes C.D