De voorselectie Zuid is een individuele wedstrijd en wordt ook wel Federatief Kampioenschap Zout genoemd. De eerste 40% van de deelnemers van de uitslag mogen vervolgens deelnemen aan het Open Nationaal Kampioenschap Kustvissen heren op 9 november 2019 in Noordwijk.

Klik hier voor meer informatie over het Open Nationaal Kampioenschap Kustvissen heren.

Federatief Kampioenschap Zout

Het Federatief Kampioenschap Zout wordt gevist aan het strand van Hoek van Holland op 13 april 2019. Voor deze wedstrijd kun je je tegenwoordig zelf inschrijven en hoeft dus niet meer via de secretaris te gebeuren, maar het mag wel. Je kunt jezelf direct via de webwinkel van Sportvisserij Zuidwest Nederland inschrijven.

Klik hier voor meer informatie en om je direct in te schrijven!

Bekijk hieronder de richtlijnen en wedstrijdvoorschriften