Afgelopen zaterdag om 6:00 uur ging de wekker om de wedstrijd te gaan vissen aan Dishoek. Ze gaven behoorlijke wind volgens de voorspellingen van de weerradar. Dat was ook wel te merken toen ik ’s morgens de deur uitging om bij Rini Neele in de bus te stappen om af te reizen naar Dishoek. Na een klein uurtje rijden kwamen we daar aan. Tussen half 8 en 8 uur kon men zich inschrijven voor de wedstrijd. Kwart over 8 staken we de duinen over met de wind recht in ons gezicht. Die was behoorlijk. Maar na een tijdje gewenning ging het redelijk en was het wel te doen om te vissen. Om 9 uur ging de toeter en er vlogen 22 loodjes richting de horizon. Eerste 2 uur kwamen er niet veel visjes uit rond mij heen in het vak. Toen het watergetij omdraaide en het water opkwam ging het wat beter lopen zover ik kon zien. Her en der kwamen er wat botjes uit. Maar al met al was het geen vet pot. De winnaar van de wedstrijd was Emile Learbuch met 7 vissen. 2e Cornè Westerlaken met 3 vissen en 3e winnaar was Arie Munter. Met 4 uurtjes was de wedstrijd afgelopen en gingen we weer richting de parkeerplaats voor de prijsuitreiking.
Ondanks de harde wind en de slechte vangst was het leuk en een gezellige wedstrijd met de leden van de hsv zeebaars.