Parcours 1e clubwedstrijd in 2018 gewijzigd

Tijdens de Algemene Ledenvergadering van HSV De Zeebaars kwam het verzoek om de eerste clubwedstrijd van 2018 niet meer aan de Boulevard in Vlissingen te vissen vanwege de hoge parkeerkosten en het regelmatig vastzitten op sommige plekken.

Het bestuur heeft de mogelijkheden bekeken en besloten om het parcours te wijzigen.

We gaan de eerste wedstrijd op 20 januari 2018 vissen aan Camping Dishoek van 8.30u tot 12.30u. Dit is voor velen een nieuwe stek. We vissen bij Strandpaviljoen Vloed.

In je TomTom kun je Dishoek 1 in Koudekerke intoetsen. Onderaan de duinen vind je een kleine parkeerplaats en met een kleine trap kun je de duinen over.

De vangsten zullen bestaan uit wijting en mooie scharren. Je moet waarschijnlijk een behoorlijk stukje inwerpen en vis met niet te dunne nylon omdat er wel een randje onder water kan zitten waar je in vast zou kunnen raken. Zorg ervoor dat je ook ankerlood bij je hebt omdat het waarschijnlijk behoorlijk zal stromen.

Je kunt inschrijven tussen 7.00 uur en 7.30 uur bij een van de bestuursleden op het parkeerterrein.

We hopen weer zoveel mogelijke (nieuwe) leden te mogen verwelkomen bij de eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen. Neem je vrienden en je buren gezellig mee….En uiteraard gaan we er met z’n allen weer een échte gezellige competitie van maken!