- All
- aassoorten
- bestuur
- Bewaarbak voor pieren & zagers
- Filmpjes
- filmpjes
- In huis vis roken
- info & tips
- Links
- Recepten Bot
- Recepten Geep
- Recepten Kabeljauw
- Recepten Kibbeling
- Recepten Kreeft
- Recepten Makreel
- Recepten Mossels
- Recepten Oester
- Recepten Schol
- Recepten Tong
- Recepten Vissoep
- Recepten Wijting
- Recepten Zeebaars
- vis schoonmaken
- visrecepten
- visstekken
- zeevissoorten
- Zelf zagers kweken
- Zoetwater
Visles 30 Okt Oud- vossemeer
Woensdag vertrokken met 5 enthousiaste vissertjes op de karper.Vrij snel [...]
Gebakken zeebaarsfilet met tomaat
Gebakken zeebaarsfilet met tomaat Ingrediënten 2 zeebaarsfilets van 125-150 g [...]
Tong
Tong De tong heeft een gepigmenteerde zijde (bruin tot donkerbruin) [...]
Schol
De schol heeft een gepigmenteerde zijde (donkerbruin tot donkergroen) [...]
Geroosterde schol op de barbecue
Geroosterde schol op de barbecue Ingrediënten 2 panklare [...]
Krokante sliptong met eiersaus
Krokante sliptong met eiersaus Krakelend krokant deze sliptong! Door de vis te paneren met broodkruim krijgt de vis een smakelijk jasje. Serveer hem met de eiersaus
Geroosterde sliptong met pittige tartaarsaus
Geroosterde sliptong met pittige tartaarsaus Tong is een van Nederlands favoriete vissen, zowel bij de visser als de consument. Tong is een feest voor de smaakpapillen, want het heeft een delicate smaak, zoals garnalen en is niet uitgesproken vissig. Krijg je iemand te eten die zegt geen echte viseter te zijn? Dan is tong juist heel geschikt om op tafel te zetten.