Project Description
Krokante sliptong met eiersaus
Krokante sliptong met eiersaus Krakelend krokant deze sliptong! Door de vis te paneren met broodkruim krijgt de vis een smakelijk jasje. Serveer hem met de eiersaus
Geroosterde sliptong met pittige tartaarsaus
Geroosterde sliptong met pittige tartaarsaus Tong is een van Nederlands favoriete vissen, zowel bij de visser als de consument. Tong is een feest voor de smaakpapillen, want het heeft een delicate smaak, zoals garnalen en is niet uitgesproken vissig. Krijg je iemand te eten die zegt geen echte viseter te zijn? Dan is tong juist heel geschikt om op tafel te zetten.
Gebakken tongfilet met Provençaalse jus
Gebakken tongfilet met Provençaalse jus Tongfilet bak je in een handomdraai gaar. Even door de bloem halen, in boter bakken en klaar. Voeg er wat olijven, paprika's, kruiden en Provençaalse jus aan toe en je zit met je hoofd zo weer ergens in Frankrijk.