Vangstberichten Walcheren Zoutelande

Vangstberichten Zoutelande Walcheren Zeebaars

Afgelopen week hadden de kinderen vakantie en was er de mogelijkheid om er een paar dagen tussenuit te gaan. Gezien de weersberichten en de vangsten, besloten zoonlief en ondergetekende het een en ander te combineren. Een paar dagen weg en een hengeltje uitgooien moet toch te doen zijn? Dus werden moeder de vrouw en dochterlief warm gemaakt voor een midweek aan de Zeeuwsche Riviera... Huizen in overvloed te huur en via "Kustlicht" een privehuisje gehuurd op loopafstand van het strand van Zoutelande. Maandag de zooi ingeladen en onder het genot van één lange regenbui richting Walcheren. Sleutels opgehaald bij de receptie van "Kustlicht" (direct maar wat folders achtergelaten) en op naar het huisje. Dat was spikslinternieuw, brandschoon, lekker ruim en het stond heerlijk vrij. Na het installeren direct maar op aas uit. Dat viel helaas nog niet mee, maar met wat pieren die voor half geld weg mochten (wat de kwaliteit was weet je dan wel...) weer op huis aan. Het getij kwam ook nog eens perfect uit. In het donker naar laag water toegevist en nog even opkomend water meegepakt.

vangstberichten zeebaars strand Walcheren Zoutelande speeltuintje

zeebaars vangstberichten Zoutelande strand Walcheren

Direct vanaf het begin al mooie maatse dikke wijtingen en mooi formaat scharren. Een lekkere klus vis kunnen vangen! Hoe verder de week vorderde werden de vangsten kleiner en minder. En in het donker beet de vis beter dan overdag. Maar toch lekker bezig geweest en tussendoor natuurlijk ook het vrouwvolk nog wat vermaakt: die hadden ook vakantie toch?

Met al die tochtjes over het eiland kom je natuurlijk ook de nodige bekenden tegen.... en die zich dan stomverbaasd afvragen van wie toetert daar nu weer in dat bussie....haha

Het weer viel, op maandag na, hardstikke mee en we hebben ons prima vermaakt bij onze conculega's van Walcheren.... Zeker op dinsdag en woensdag leek het wel voorjaar: heerlijk! Het was wel heeeeel erg rustig op het eiland....een beetje te rustig volgens mij. Hopelijk maakt de komende zomer weer veel goed voor de middenstand!

Maar een aanrader is het zeker, om gewoon eens een paar dagen met de fam of met vrienden een huisje te boeken en lekker te gaan vissen. Je betaald in deze tijd niet veel aan huur en je kan leuk vissen en ook nog een visje meenemen voor de pan. En verder kun je je ook heus wel een paar dagen vermaken, buiten het vissen om!

zeebaars zoutelande

Wij zeggen nu: Doen!

Vangse!

De 2 LL-en

Powered by Spearhead Software Labs Joomla Facebook Like Button