Bizarre haaienvangst van Bob op de Oosterschelde

HSV De Zeebaars Haaien en Rookworst op de Oosterschelde

 

Op vrijdag 2 oktober ging Bob er weer eens op uit: shark-a-tag op de Oosterschelde. Vriend Dirk kon helaas niet mee; reden: “te moe”  was het antwoord. Gezien we de laatste keer samen op de kreeft gevist hadden, vroeg ik nog speciaal welke worst het beste was hiervoor .......en dat bleek gewoon een simpele Unox Rookworst te zijn.

Dus tegen laag water eerst een kilo zagers gespit in Bruinisse en toen naar de Albert Heijn om een Unox Rookworst. Tegen val-avond naar de Roggenplaat gevaren en als eerste met de zagers gevist.

Heel af een toe kwam er een wijting binnen of een schar, maar jammer genoeg geen enkele tong meer. De Oosterschelde is toch echt bijna leeg....

Tegen de ochtend, met afgaand water, de onderlijn heel voorzichtig laten zakken met de befaamde reepjes rookworst op de haken ......en jawel hoor, binnen no-time waren 4 haaien het haasje!

HSV De Zeebaars Haaien Oosterschelde

HSV De Zeebaars Oosterschelde Shark a tag

HSV De Zeebaars Shark Rookworst en Bob Oosterschelde

Eén van ons had na een spannende strijd, wie van ons de sterkste was, een blauw oog opgelopen. (gelukkig niet ikzelf) Alle 4 de haaien na de nodige foto's weer netjes te water gelaten.

HSV De Zeebaars vangstberichten Bob Haaien Shark

En zo zie je maar: probeer eens iets anders.  's Avonds de restanten van de rookworst zelf maar lekker opgegeten.

Dirk: in ieder geval nog bedankt voor de gouden tip en rust lekker uit, zodat je volgende keer weer mee kan!

 

HSV De Zeebaars Haaien Oosterschelde vangsten SharkShark a tag van Bob HSV De Zeebaars vangstberichten Oosterschelde rookworst van Unox

Groeten, Bob

(lid HSV De Zeebaars)

Powered by Spearhead Software Labs Joomla Facebook Like Button