Project Description

Naam:
Martijn Westdorp

Geboortedatum:
13-11-1986

Woonplaats:
Sint Annaland

Beroep:
Beleidsmedewerker Water bij Gemeente Tholen

Hoe lang al lid van HSV de Zeebaars?
Vanaf 1997 werd ik door mijn vader meegenomen naar de clubwedstrijden en hadden we altijd een bisnummer. In 1998 won ik mijn eerste beker bij de jeugd en toen was ik verkocht. In 2004, 2005 en 2006 wist ik me te plaatsen voor het WK Junioren Kustvissen en in 2006 won ik ook het Nederlands Kampioenschap bij de jeugd. Vanaf die tijd heb ik bijna geen enkele clubwedstrijd meer gemist en wist ik tot op heden vier keer clubkampioen te worden van HSV De Zeebaars (2006, 2008, 2013 en 2015). Momenteel vind ik het fantastisch en gezellig om met ons team de Nationale Korpscompetitie (NKC) mee te doen. Hoogtepunt is het behaalde WK Kustvissen voor korpsen 2017 in Frankrijk en 2018 in Italië.

Functie in het bestuur:
Voorzitter (2017)
Secretaris (2007 – 2017)

Waarom bestuurslid geworden?
In 2007 heb ik het secretariaat overgenomen van Jaap Bijl. Nadat ik tien jaar secretaris ben geweest heb ik in 2017 het voorzitterschap overgenomen van Jan van den Broek.

Een vereniging kan niet zonder vrijwilligers en bestuursleden. Nadat ik bijna tien jaar fanatiek (bij de jeugd) clubwedstrijden heb mee gevist, vond ik het tijd om ook iets te doen voor de vereniging. Omdat organiseren in mijn bloed zit, ben ik meteen secretaris geworden. In deze periode heb ik veel gezien en geleerd. Afgelopen jaar kreeg ik de kans om voorzitter te worden. Over deze functie hoefde ik niet lang na te denken. Ik vind het namelijk een eer om voorzitter te zijn van deze b(l)oeiende hengelsportvereniging en met alle ideeën en ambities die ik nog heb, lijkt het mij nu ook het juiste moment.

Ik ben niet van plan om een lange periode voorzitter te zijn omdat ik van mening ben dat doorstroming , nieuwe gezichten en ideeën een vereniging goed en levendig houden.
Ik wil van HSV De Zeebaars een vereniging maken vóór iedereen en door iedereen. Samen werken, vis vangen, jeugd, digitaliseren/moderniseren en beslissingen durven nemen zijn mijn belangrijkste speerpunten. Ik wil HSV De Zeebaars graag verder uitbreiden naar een van de beste en actiefste(zoutwater) hengelsportverenigingen van Nederland.