Lid worden ?

 

 

Heeft u interesse om lid te worden van hengelsportvereniging H.S.V. "De Zeebaars"  uit Scherpenisse ?

Dat is heel simpel !

Voor maar €30,- per jaar bent u al lid èn ontvangt u hierbij een (ZEE)VIS-PAS. Met deze pas mag u uiteraard vissen en tevens aas steken op de daarvoor aangewezen plaatsen. U heeft ook de mogelijkheid om een VIS-PAS aan te schaffen. Met deze pas mag u ook op zoet water vissen. Deze kost u €40,- per jaar. (Bent u al lid bij een andere vereniging dan kunt u het teveel betaalde terugvragen bij Sportvisserij Nederland)

Indien u mee wilt doen aan een clubwedstrijd, dan kunt u zich, voorafgaand aan de wedstrijd, inschrijven op de locatie die op de website vermeld wordt. Is dit niet mogelijk, dan kan het ook door, voorafgaand aan de wedstrijd, even te bellen. Dit is het mobiele nummer dat ca. 2 uur voor aanvang van de wedstrijd te bereiken is:

06 - 27 15 88 38 

De inschrijvingskosten bedragen €5,- per wedstrijd. De jeugd betaald slechts € 2,00 per wedstrijd!

Na afloop van de wedstrijd is er eventueel een prijsuitreiking en/of een loterij. De prijzen bestaan uit hengelsportartikelen, vleespakketten, levensmiddelen en andere interessante prijzen. Voor de winnaar(s) is er een beker beschikbaar gesteld. Voor de jeugd zijn er aparte prijzen!

U bent dus niet verplicht om elke wedstrijd mee te doen, maar alleen als u zin heeft om een wedstrijd mee te vissen. Maar gezien de sfeer die er heerst tijdens de wedstrijden, voor wat betreft beleving, gezelligheid en de nodige humor, dan is de kans groot dat we u bij iedere wedstrijd kunnen verwelkomen...! De clubwedstrijden worden op zaterdag gevist.

Als u lid bent van HSV De Zeebaars kunt u tevens deelnemen aan Nationale Kampioenschappen en andere diverse wedstrijden. Verder kunt u dan ook deelnemen aan de prachtige evenementen die HSV De Zeebaars voor haar leden organiseerd. We verstrekken u graag de informatie die u hiervoor nodig heeft!

 

Om lid te worden kunt u het lidmaatschapsformulier HIER  in een PDF bestand downloaden.

 

 

(Lever het lidmaatschapsformulier in door het op te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken." style="font-size: 12.0000019073486px; line-height: 15.8080005645752px;">Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  of lever het in bij èèn van de bestuursleden).

 

Het is echter nog veel gemakkelijker om nu direct lid te

worden en uw

(Zee)Vispas online aan te vragen!

 

Klik daarvoor op de volgende link en u wordt stap voor stap geholpen bij uw aanvraag:

 

http://hsvdezeebaars.nl/index.php/aanvragenvispas

 

 

U bent in ieder geval altijd van harte welkom!

 Powered by Spearhead Software Labs Joomla Facebook Like Button