Visstekken

 Visstekken

Invalidesteiger Stavenisse

 

In dit menu kunt u alles vinden wat betreft de visstekken. Dit menu geeft u uiteraard geen vangstgarantie, maar het is wel een mooi hulpmiddel om een vissessie in te plannen. Doet u dat inplannen in combinatie met de gegevens over het weer en het getij, dan kan uw visavontuur niet meer in het water vallen.

Sommige stekken zijn ware hotspots en kunnen in een bepaald jaargetijde erg druk zijn! Soms zijn er stekken (tijdelijk) afgesloten. Laat het ons weten zodat we dit menu up-to-date kunnen houden.

Natuurlijk hebben we ook niet alle stekken vermeld en misschien weet u nog wel een stek die u met anderen wilt delen. Wij houden ons uiteraard van harte aanbevolen!

Weet u een stek die geschikt is voor mensen die slecht ter been zijn, of voor gehandicapten; laat het ons dan zeker weten! Niet iedere gehandicapte beschikt over een 'off -the-road'- rolstoel. Op deze manier kunnen we onze medemens een grote dienst bewijzen en kunnen we deze visstekken aan hen kenbaar maken.

 

 

Last but not least: Houd uw visstek schoon! Ruim bijvoorbeeld ook eens wat rommel op wat er al lag.....dat geeft u een goed gevoel: zeker weten!

 

 

De gevolgen van vervuilingen zijn enorm! 

Onder het menu-kopje overig kunt u hier meer over lezen. 

Powered by Spearhead Software Labs Joomla Facebook Like Button

GCalendar Next

Er is een JavaScript fout opgetreden of Javascript is niet gestart.