Zeevis wetenswaardigheden

 Tools

 

In het menu tools, wat in gewoon Nederlands, gereedschappen betekent, kunt u van alles vinden wat met het (zee)vissen te maken heeft.

Of het nu gaat over de materialen die u nodig heeft, over speciale knopen, waterstanden, de wind en de stroming: u vindt het hier!

Ga er eens rustig voor zitten en lees deze artikelen eens op uw gemak door. Hopelijk kan u er uw voordeel mee doen, of op een verjaardag (ook) eens beslagen ten ijs komen..... ;-)

Zeevissen is niet zomaar een hengeltje uitgooien en afwachten wat er gebeuren gaat. Het vangen van de vis zit 'm juist in de kleine dingen; in de finesses zogezegd. Als alle dingen kloppen dan is de kans groot dat u ook daadwerkelijk met een maaltje vis naar huis gaat. Ook de ontwikkelingen in de techniek en produkten staan bepaald niet stil. Verdiep u eens in de verschillende soorten lijnen met hun specifieke eigenschappen of zoek eens uit wat het effect is van een iets ruimere haakbocht, een andere vorm van het lood etc. Waar moet u  juist met afgaand water vissen en waar juist over het hoge water heen? Welke vis vang je op welke plaats en op welk moment? Allemaal zaken die hier aan de orde komen. Het ene onderwerp spreekt misschien voor zichzelf, terwijl het volgende onderwerp juist wat pittiger van stof is. Maakt niets uit; zo worden ook de hersens weer eens getriggerd...

 

 

Powered by Spearhead Software Labs Joomla Facebook Like Button

GCalendar Next

Er is een JavaScript fout opgetreden of Javascript is niet gestart.