Wedstrijdoverzichten

In dit menu kunt u alle wedstrijden vinden van HSV ' De Zeebaars' uit Scherpenisse.

In bijna alle gevallen worden de wedstrijden gevist zoals ze hier vermeld staan. Echter kunnen er door onvoorziene omstandigheden wedstrijden niet doorgaan of worden er andere (inschrijf) tijden gehanteerd. Raadpleeg dus altijd de website van HSV de Zeebaars of er veranderingen zijn! U kunt zich ook opgeven voor de Whatsapp-groep van HSV De Zeebaars. Deze groep wordt in "noodgevallen" gebruikt om u op het laatste moment up-to-date te houden.

Bij de wedstrijdoverzichten staat ook waar en hoe laat er ingeschreven kan worden voor de wedstrijden. Ook is er een telefoonnummer wat gebeld kan worden tijdens deze uren om uw deelname door te geven:

06 - 27 15 88 38

Meestal kunt u zich op het wedstrijdparcours zelf inschrijven bij één van de bestuursleden.