Koppelwedstrijd van HSV De Zeebaars aan het Noordzeekanaal 16-9 afgelast

Helaas.

Het bestuur is genoodzaakt om deze leuke wedstrijd van 16 september 2017 a.s. niet door te laten gaan. Reden hiervoor is de geringe animo vanuit de leden. We komen nog niet aan de helft van het aantal aanmeldingen van vorig jaar. Dit zou voor de club betekenen dat er heel erg veel geld bijgelegd moet worden en dat willen we niet. Bovendien is de bezetting en de beschikbare tijd van het bestuur erg laag om deze activiteit in goede banen te leiden.

Het inschrijfgeld van deze wedstrijd wordt z.s.m. teruggestort aan de deelnemers die al hadden betaald. Iedereen die zich had aangemeld wordt ook persoonlijk op de hoogte gebracht.

Uiteraard gaat de eerstvolgende clubwedstrijd op 7 oktober wel gewoon door!

Bestuur HSV De Zeebaars
Momenteel hebben we zes bestuursleden binnen HSV De Zeebaars. Vanwege diverse redenen zoals drukte op het werk, privé omstandigheden, studie, etc. kunnen de huidige bestuursleden zich (tijdelijk) niet volledig inzetten voor hun bestuurstaken. Bovendien heeft Jeromy van Houdt aangegeven te willen stoppen aan het einde van dit jaar met zijn bestuursfunctie. Dit betekent dat de bezetting steeds kleiner wordt om alle ambities en doelstellingen van HSV De Zeebaars goed uit te kunnen voeren.

Daarom wil ik via deze weg alvast vragen aan onze leden, om hierover eens na te denken om zich eventueel beschikbaar te stellen voor een bestuursfunctie. Mocht je ons team willen en kunnen versterken, neem dan contact met ons op. We kunnen je dan vertellen welke mogelijkheden er zijn.

Groeten,
Martijn Westdorp