NIEUW : Bestel nu gemakkelijk en snel je HSV De Zeebaarsclubkleding

Bestel nu je eigen HSV De Zeebaars clubkleding via de Zeeuwse Clubshop!

Regelmatig krijgen we vragen van onze leden over clubkleding. Na kort overleg zijn we de samenwerking aan gegaan met de Zeeuwse Clubshop. Via deze webshop kun je gemakkelijk en snel je favoriete HSV De Zeebaars T-shirt, poloshirt, hoody, fleece vest, softshell jack, muts of cap bestellen! Binnenkort kun je naast deze fankleding ook een grote (!) sticker bestellen die je op je viskist kunt plakken. Momenteel zijn er 8 items leverbaar.

Scherpe prijzen
Het idee achter de Zeeuwse Clubshop is dat een deel (20%) van de opbrengst naar je club gaat. Wij hebben er echter voor gekozen om geen winst te willen maken op onze clubkleding. We vinden het al fantastisch dat je onze b(l)oeiende hengelsportvereniging wil promoten!

Direct bestellen
Neem eens een kijkje op de website van de Zeeuwse Clubshop www.zeeuwseclubshop.nl of klik hier (directe link: https://www.zeeuwseclubshop.nl/c-3900525/hsv-de-zeebaars/ ) en bestel direct jou favoriete clubkleding in de juiste maat!

Draag met trots de kleuren van HSV De Zeebaars!!