Over een aantal dagen reist het team af richting Bias – Mimizan in Frankrijk. Vanaf deze locatie wordt van 12 t/m 17 mei het WK Kustvissen voor teams georganiseerd. Omdat het korps van HSV De Zeebaars vorig jaar zilver behaalde op het Nederlands Kampioenschap mogen zij hieraan deelnemen.

De afgelopen tijd is er veel energie gestoken in het voorbereiden en inwinnen van zoveel mogelijk informatie. Zo heeft teamgenoot Rini bijvoorbeeld alvast voor iedereen een extra lange steun van 3.90m gemaakt om – als het nodig mocht zijn – goed over de golven te kunnen vissen. De stranden van Mimizan staan er namelijk bekend om haar enorm hoge (surf) golven.

Het team heeft er weer erg veel zin. Na hun succesvolle prestatie op het WK in Cyprus in 2022 (4e), willen ze nu echt het podium gaan halen. Regelmatig zal er op de website www.hsvdezeebaars.nl verslag worden gedaan van de prestaties.

Op deze pagina stellen de teamleden zich aan u voor.

Door lid te worden van deze groep op Facebook mis je niks en kun je het WK op de voet volgen.

Officiële uitslagen zijn te raadplegen op www.fips-m.org