Afgelopen zaterdag 15 april hebben we de 3e clubwedstrijd gevist. Het was op het strand bij Domburg. De nationale selectie jeugd had gevraagd om mee te doen. Dat vonden we geen enkel probleem en dus deden er 12 vissers extra mee. Van de club zelf deden ook een mooi aantal mee en waren er 29 vissers totaal. Het was mooi weer met in de ochtend nog bewolking, maar al snel kwam het zonnetje tevoorschijn dus dat was wel fijn om in te vissen.

Het was ook mooi met de vangsten. Iedereen kon een visje vangen en ook de jeugd want de vissen zaten niet te ver weg. Er werden een mooi aantal vis gevangen met vooral zeebaars en bot. Ook werden er nog een paar mooie maatse zeebaarzen gevangen. Het was een leuke wedstrijd maar ook spannend want het lag dicht tegen elkaar. Maar toch was Jip van Koeveringen beter. Met maar liefst 16 vissen en een totale lengte van 381 centimeter. Johan van Tiggele werd 2e en Sverre Damhoff 3e. De volgende wedstrijd word op 13 mei in Rilland bath gevist.