Zaterdag 15 april vissen we onze derde clubwedstrijd aan Domburg. Er wordt gevist van 10 uur tot 14 uur aan het parcours ‘De zeven golven’, wat tegenwoordig strandpaviljoen TXIKI heet. Op dit parcours wordt over een week het federatief kampioenschap Zout gevist en over twee weken de eerste Nationale Teamcompetitie wedstrijd. Deze clubwedstrijd kan daarom tevens worden gezien als interessante training.

Parkeren kun je op het parkeerterrein onder aan de duinen waar je twee duinovergangen hebt naar strandpaviljoen Noordduine en TXIKI. Let op dat het betaald parkeren is. Daarom vragen we aan onze clubleden dit keer geen inschrijfgeld en probeer ook zoveel mogelijk samen te rijden. Bij deze wedstrijd verwachten we, net als bij de eerste clubwedstrijd, weer een aantal jeugdige gastvissers. Zij hebben namelijk wederom het verzoek gedaan om mee te mogen doen aan onze clubwedstrijd om zo ervaring op te doen en te trainen op dit parcours voor het aankomende WK Kustvissen voor junioren welke dit jaar in Nederland wordt georganiseerd.

Inschrijven kun je doen tussen 8.45 uur en 9.00 uur op het parkeerterrein bij het bestuur. Zo snel mogelijk ná de wedstrijd zullen we ook hier de prijsuitreiking houden.

Het bestuur hoopt dat we dit keer goed weer hebben, een leuke visvangst zullen hebben, maar bovenal weer op een gezellige sfeer. Graag zien we jullie aanstaande zaterdag aan Domburg!