Zaterdag 12 november gaan we eindelijk weer vissen. We gaan vissen van 8.30 uur tot 12.30 uur aan het parcours van Zoutelande Speeltuintje. Het is weer aardig vroeg, maar als we dit niet doen, dan staan er vermoedelijk al teveel vrije vissers. Inschrijven kan tot 7.30 uur bij het bestuur. Ondanks dat we bij de federatie toestemming hebben aangevraagd wil je hier niet teveel gedoe over hebben. We willen jullie dan ook vragen om allemaal op tijd aanwezig te zijn.

Het parcours is bij velen al bekend en het blijkt dat de wintervis zoals schar en wijting er al zit. We hopen dus ook op een mooie vangst. Het is in deze periode NIET betaald parkeren, dus rekenen we weer gewoon inschrijfgeld. Je kunt parkeren op het parkeerterrein aan het Wulkpad in Zoutelande waar we z.s.m. na afloop ook weer de prijsuitreiking doen.

Probeer weer zoveel mogelijk samen te rijden. We hopen op een leuke opkomst met veel vis. Tot zaterdag!