We hebben weer een nieuwe discussie in de hotelkamer. Wat is het nu voor vis?  Vandaag hebben we ons gelukkig weer een beetje hersteld na de blamage van gisteren.

Wederom een nieuwe mediterrane dag, maar we laten ons niet zomaar uit het veld slaan. Met aangepaste lijnen gingen we aan de slag. Opa had vak A geloot, naast een gezette Spanjaard, “maar hij was toch vlot naar huis”. Hij werd keurig tweede in het vak met een paar maatse gitaren, kroepoek en pangang vis. In vak B, C, D was het sprokkelen. Gemiddeld zo’n 8 maatse vissen in het hele vak werden daar gevangen. Maar met wat punterwerk vingen Jeromy, Pitsos en Martijn toch wat puntjes bij elkaar. Helaas ontbrak net dat belangrijke maatse visje bij één van de mannen wat je gelijk een hoop punten kan schelen.

In vak E stond onze Volpi en liet wederom zien in vorm te zijn. Met speciale lijnen ving hij twee keer een makreelgeep of geepmakreel. Daar zijn we nog niet over uit. Maar na een paar KEO komt dat vast goed.

Het is een bijzondere visserij. Er is vandaag een geep gevangen van maar liefst 105cm, terwijl twee plekken verder je punten moet scoren met een paar één punters. We doen in ieder geval weer erg veel ervaring op en de sfeer is uitstekend!

We werden vandaag 5e en versloegen zelfs een Spaans topteam. Al bij al doen we leuk mee, maar balen we nog steeds van onze zeperd van gisteren. Morgen gaan we voor alles of niets. We hopen er nog het beste van te maken en proberen nog te klimmen in ranglijst. Momenteel staan we 9e.