Hier Volpini: de tweede wedstrijddag hebben we achter de rug. De temperatuur stijgt met de dag en zo ook de vangsten, behalve bij ons. Vandaag hebben wij les gekregen in het vangen van geepmakrelen (kleine geep) en gepen.

De zuidelijke landen profiteren optimaal van de mediterraanse omstandigheden. Onder de kant zijn de vissen inmiddels op, dus was het zaak om zo een zilvere speer te vangen. Met het hele team lukte het ons om slechts één maatse vis te vangen, daarmee werden wij vandaag voorlaatste en zijn we in de tussenstand gezakt naar de 11de plaats. We gaan de lijnen weer aanpassen en morgen de lijn naar boven weer inzetten. Vandaag scoren de Spaanse ploegen 1, 2 en 3 en lijken onverslaanbaar voor een podiumplek.

Aan gezelligheid, sfeer en ontspanning geen gebrek. We blijven ons best doen en gaan er nog steeds voor!