Zaterdag 10 september vist HSV De Zeebaars haar 6e clubwedstrijd aan het strand van Domburg. Er wordt gevist vanaf Strandpaviljoen TXIKI richting het noorden. Er wordt gevist met volledig opkomend water van 9 uur tot 13 uur. Inschrijven kan op het parkeerterrein bij één van de bestuursleden tussen 7.45 uur en 8 uur. De prijsuitreiking volgt z.s.m. na afloop van de wedstrijd op het parkeerterrein. De vangstverwachting bestaat uit bot, (mooie) zeebaars en misschien een harder of zelfs een eerste schar. Probeer in elk geval weer zoveel mogelijk met elkaar mee te rijden. Op deze locatie moet men betaald parkeren en daarom hoef je voor deze wedstrijd géén inschrijfgeld te betalen. Een week later wordt het Nederlandskampioenschap voor junioren gehouden op dit parcours. Onze jeugdleden kunnen deze clubwedstrijd dus als een mooie training beschouwen. We zien jullie graag aan de waterkant!