Op zaterdag 4 juni vist HSV De Zeebaars haar 5e clubwedstrijd van het seizoen. Het parcours is aan de Westerschelde dijk t.h.v. Rilland-Bath. We vissen dan van 17.00 uur tot 20.00 uur aan de Grensweg, net naast het gemaaltje. We verwachten bot en zeebaars te kunnen vangen. Vermoedelijk wat kleiner van formaat.
We verzamelen onderaan de dijk waar je kunt inschrijven vanaf 1 uur tot drie kwartier voorafgaand aan de wedstrijd bij één van de bestuursleden. Direct na de wedstrijd is hier ook de prijsuitreiking. Voor je TomTom kun je Grensweg in Rilland invoeren en probeer samen te rijden.

Tholencup gaat niet door
Zoals we op de Algemene Ledenvergadering al hebben besproken, zijn er geen Thoolse hengelsportverenigingen meer die mee willen organiseren aan de Tholencup. Helaas hebben we daarom besloten om de Tholencup niet door te laten gaan op 25 juni. Als bestuur hebben we hiervoor een vervangende clubwedstrijd ingepland. We gaan namelijk vissen op 10 september aan Domburg van 9.00 uur tot 13.00 uur. Dit doen we o.a. omdat een week later hier ook het Nederlands Kampioenschap voor junioren wordt gehouden en onze jeugdleden deze clubwedstrijd dus als een mooie training kunnen gebruiken. Meer informatie over deze clubwedstrijd volgt t.z.t.

Resterend wedstrijdprogramma 2022