Zaterdag 7 augustus was de 4e clubwedstrijd aan de dijk bij Waarde achter Camping Den Inkel. Deze keer konden we uitslapen. Het startsein klonk om 13:00 uur. Er was een goede opkomst met 20 deelnemers. Er waren ook 2 jeugdleden die voor de 1e keer mee visten.

Vanaf het begin van de wedstrijd werden er gelijk zeebaarsjes gevangen en kwamen er ook diverse botjes op de kant en een enkele spiering. De vis zat niet ver uit de kant. In totaal zijn er in 4 uur tijd iets meer dan 100 vissen gevangen.

Er stond een mooi windje op de kant en tijdens de wedstrijd bleef het droog. Aan het einde van de wedstrijd was het nog spannend of voor de bui het eindsignaal had geklonken. Over het weer tijdens de prijsuitreiking zullen we het maar niet hebben.

Bij de jeugd liet Julian Westdorp bij zijn 1e wedstrijd zien dat hij uit een echte vissersfamilie komt en won met 6 vissen. Bij de heren ging Sander weer goed en werd 1e met 16 vissen. De complete uitslag kun je hieronder vinden.

De kanjerpot was voor Ardjan met een zeebaars van 33 cm.

De volgende wedstrijd is op 21 augustus om 12:30 uur aan Hansweert. De verwachting is dat er dan ook weer leuk baarsjes en botje worden gevangen.  We hopen dan weer op een goede opkomst.

Tot dan.