Zaterdag 10 juli vissen we onze 3e clubwedstrijd aan het strand van Zoutelande. We beginnen al heel vroeg vanwege het getij, maar ook om eventuele badgasten voor te zijn. We starten om 7.00 uur en stoppen om 11.00 uur. We vissen t.h.v. het speeltuintje. Mocht het vanwege de weersomstandigheden te druk worden op het strand met recreanten dan kan het bestuur doen besluiten om eventueel een half uur of een uur eerder te stoppen.

Omdat het zo vroeg is kan men 1 uur en een kwartier tot 45 minuten voorafgaand aan de wedstrijd inschrijven, dus tussen 5.45 uur en 6.15 uur bij het bestuur. Je kunt parkeren onderaan de Duinweg of op het parkeerterrein bij het Wulkpad.

We hopen deze wedstrijd haai te kunnen vangen, maar er schijnt ook makreel te zitten. Vissen met zachte krab en kunstaas (pluimen) is verboden. Er zal streng worden gecontroleerd op het wedstrijdreglement.

De prijsuitreiking is z.s.m. na afloop van de wedstrijd op het parkeerterrein bij het Wulkpad.