Beste leden,

De corona maatregelen laten het weer toe om wedstrijden te mogen vissen in clubverband. Daarom willen we a.s. zaterdag 12 juni 2021 direct beginnen met onze clubcompetitie. We vissen al lekker vroeg om de eventuele badgasten voor te zijn, maar natuurlijk ook om in de vroege uren al zeebaars te kunnen vangen. De wedstrijd start om 7.30 uur en duurt tot 11.30 uur. Inschrijven kan bij Peter op het parkeerterrein bij strandslag P5 bij de Maasvlakte vanaf 6.00 uur. Voor je TomTom kun je Prinses Maximaweg aan de Maasvlakte Rotterdam intoetsen. Rij deze lange weg helemaal af totdat je bij een parkeerplaats komt waar P5 staat.

Let erop dat de reguliere coronamaatregelen nog gelden en hou dus ten alle tijde 1,5 meter afstand van elkaar.

Meer informatie over de clubcompetitie van 2021 volgt z.s.m.