8e clubwedstrijd op 5 december 2020 afgelast
Helaas is het nog steeds verboden om wedstrijden te vissen en daarom zijn we genoodzaakt om de clubwedstrijd van 5 december a.s. te cancelen. Dit betekent dan ook direct dat er geen volwaardig algemeen klassement voor 2020 kan worden opgemaakt.

Boutwedstrijd op 19 december 2020
Als er weer wedstrijden mogen worden gehouden dan zal deze wedstrijd gevist worden, mogelijk met een prijsuitreiking op locatie, direct na de wedstrijd. Informatie hierover kun je vinden op uiterlijk 16 december op onze website www.hsvdezeebaars.nl of via de Groepsapp.

Wedstrijden in 2021
Achter de schermen zijn we druk bezig om een wedstrijdschema voor 2021 op te stellen. I.v.m. corona zullen er mogelijk een aantal reserve data worden ingepland om wedstrijden eventueel in te kunnen halen die wegens corona niet door konden gaan. Dit wedstrijdschema zal eind december bekend worden gemaakt. Heb je nog suggesties voor parcoursen? Geef dit dan z.s.m. door aan het bestuur!

Algemene Ledenvergadering
De algemene ledenvergadering die altijd in januari wordt gehouden is nog steeds onder voorbehoud. Waarschijnlijk wordt deze opgeschoven naar later in het jaar als we weer met grotere groepen samen mogen komen.

Toekomst onzeker
Het is moeilijk om in de toekomst te kijken en zijn we afhankelijk van de coronamaatregelen. Ons uitgangspunt is om de coronamaatregelen te volgen en zodra we weer mogen vissen, dat we dan ook direct weer wedstrijden zullen organiseren. Tot die tijd adviseren we je om lekker voor jezelf te gaan vissen en de maatregelen te respecteren.

We hopen op jullie begrip en zorg ervoor dat je gezond blijft in deze moeilijke periode.

Met vriendelijke groet,

Namens het bestuur van HSV De Zeebaars