Afgelopen zaterdag 3 oktober had HSV De Zeebaars een nieuwe wedstrijd ingepland wegens de corona. Er werd met 16 deelnemers gevist aan het Aardappeldal in Westkapelle. Het waren regenachtige omstandigheden en er was wederom geen wind voor de moeite.

Het was vroeg opstaan want om 8 uur vlogen de lijnen al het water in. Aan het begin van het parcours werd op afstand een enkele schar gevangen terwijl halverwege Emile Leerbuch direct al een flinke zeebaars ving van 56 cm. Even later ving Corne Danen een haaitje van 52cm.

Helaas bleek dit parcours weer flink te zijn veranderd want regelmatig werd er wat materiaal verspilt. Gelukkig bleek er onder het kantje wel een botje en een zeebaars te vangen. Met name rondom de paalhoofden liet de zeebaars zich zien.

Corne Westerlaken benutte zijn stek goed en wist met 7 zeebaarzen de wedstrijd ruimschoots te winnen. Alle jeugd deelnemers hadden ook vis. Adriaan Lingen won bij de U21 met twee vissen en Adriaan Steenpoorte bij de U16.

Arie Munter beloonde zijn uitstekende loting met een overwinning bij de Veteranen met drie mooie vissen.

Op 17 oktober vissen we aan de Westerschelde bij Waarde. Hopelijk tot dan!

Groeten,

Martijn Westdorp