Verslag 3e clubwedstrijd aan Maasvlakte 2.

Zaterdag 12 september was de 3eclubwedstrijd aan het strand van Maasvlakte 2. Na een corona- en zomerstop van ruim 6 maanden konden we gelukkig weer een club wedstrijdvissen. De wedstrijd begon om 9:30 uur en de eindtoeter klonk om 13:30 uur. Er waren 17 deelnemers. Het was prima visweer bewolkt met af en toe een zonnetje en een windje met een mooie branding.

Het parcours was uitgezet vanaf hectometerpaal 14,8. De auto’s konden mooi langs de weg worden geparkeerd.

Het was al snel duidelijk dat de vangsten wat minder waren dan waarop vooraf was gehoopt. De vis die werd gevangen was op een botje na allemaal zeebaars.      De vis werd voornamelijk op afstand gevangen. Verschillende vissers stapten over op geclipte lijnen. Er waren 4 vissers met 5 of meer vissen en 5 vissers met 1 vis. De overige vissers wisten helaas geen vis te vangen.

Bij de jeugd werd Adriaan met 1 vis winnaar en bij de heren Jeromy met 9 vissen. De beste veteraan was Hans met 1 vis. De complete uitslag kun je vinden op de pagina uitslagen. De kanjerpot kon worden gedeeld door Jeromy en Sander met een zeebaars van 42 cm. De volgende wedstrijden zijn op 19 en 25 september wat dichter bij huis aan de dijk Oosterschelde met de 19e na afloop van de wedstrijd een gratis barbecue voor de deelnemers.

Met vriendelijke visgroeten,
Peter Polderman