Afgelopen week is het bestuur na lange tijd weer bij elkaar gekomen. Met name om de afgelopen (corona)periode te evalueren, maar vooral om te kijken of we nog iets van dit seizoen kunnen maken.

Het resterende wedstrijdschema is aangepast. Vanaf volgende week krijgen we het druk met vissen! We gaan namelijk vier weken achtereen wedstrijden vissen. Dit is misschien wat veel, maar alleen hierdoor kunnen we er nog een klassement van maken. Voor elke deelnemer die deze vier wedstrijden meedoet, hebben we een extra prijsje.

We starten op 12 september aan de Maasvlakte, mits de weersomstandigheden goed zijn. Zo niet, dan vissen we in de Dintelhaven. Dit wordt uiterlijk de woensdag ervoor bekend gemaakt.

Tholencup wordt overgeslagen
We hebben in samenspraak met De Oosterscheldevissers afgesproken dat het ons niet verstandig lijkt vanwege de corona om dit jaar een Tholencup te organiseren. We slaan een jaartje over en we kijken volgend jaar weer of het wel lukt.

We vissen op 19 september wel gewoon een clubwedstrijd. Vanuit de vereniging bieden we elke deelnemer van deze wedstrijd na afloop een gratis barbecue aan bij Café an de Sloove of de Deu Braek (bij goed weer buiten), waarbij je drankjes wel voor eigen rekening zijn. Introduce’s zijn niet welkom en je dient deze wedstrijd wel mee gevist te hebben. De barbecue start al om 20.00 uur.

Programma onder voorbehoud
Zie hieronder een volledig overzicht van onze nieuwe wedstrijdplanning. Uiteraard is dit programma onder voorbehoud van de dan geldende coronamaatregelen. Als bestuur hopen we er nog een leuk, sportief, maar vooral gezond seizoen van te maken! We zien jullie graag snel weer aan de waterkant!

Clubwedstrijden en activiteiten 2020

 

1e wedstrijd                           11 januari                  07:30u – 11.30u            Dishoek

2e wedstrijd                           25 januari                  08:00u – 12.00u            Nollestrand

3e wedstrijd*                         12 september             9.30u – 13.30u            Maasvlakte of Dintelhaven

4e wedstrijd*#                       19 september             16.00u – 19.00u            Dijk Oosterschelde

5e wedstrijd*                         25 september             20.30u – 23.30u            Dijk Oosterschelde

6e wedstrijd **                      3 oktober                   08.00u – 12.00u            Aardappeldal – Westkapelle

7e wedstrijd                           17 oktober                 13.00u – 17.00u            Waarde 14

8e wedstrijd                           5 december                09.30u – 12.30u            Zoutelande
Boutwedstrijd*                     19 december              09.30u – 13.30u            Zoutelande – Kustlicht

Feestavond*                          19 december              Vanaf 16.30 uur            Scheepsruum, Sint Annaland

LET OP: Kijk regelmatig op www.hsvdezeebaars.nl voor het allerlaatste nieuws en actuele informatie of meld je aan voor onze Whatt’s App groep door je 06-nummer te mailen naar bestuur@hsvdezeebaars.nl.

*Afhankelijk van de wind- en vangstvoorspellingen wordt op woensdag voor 14.00 uur beslist en kenbaar gemaakt door het bestuur op welk parcours er gevist wordt.

** Meer informatie volgt t.z.t.

# I.v.m. het niet goed na kunnen leven van de coronamaatregelen gaat de Tholencup in 2020 niet door, maar wordt deze wedstrijd wel gevist als clubwedstrijd.

@ De beste vijf wedstrijden zijn tellend voor het eindklassement.

 

Algemene coronamaatregelen:

  • Inschrijven is van 1,5 uur tot 1 uur voorafgaand aan de wedstrijd. Bij de dijkwedstrijden aan de Oosterschelde is dit van 1 uur tot 0,5 uur voorafgaand aan de wedstrijd.
  • Houdt afstand van elkaar. Het bestuur zal na aanmelden voor u een steknummer loten en uw wedstrijdkaart wordt direct aan de controleur mee gegeven. U hoeft zich dus alleen te melden en gepast betalen is verplicht.
  • Het bij elkaar meten van beschermde en/of ondermaatse vis is verboden. U dient te wachten op de controleur of zelf naar de controleur toe te lopen.
  • Na afloop van de wedstrijd is er gewoon een prijsuitreiking. Wel op ruime afstand van elkaar.
  • Gebruik je gezond verstand. Voel je je niet lekker of heb je (lichte) gezondheidsklachten? Blijf dan thuis!