Al jaren jaren is HSV De Zeebaars goed vertegenwoordigd op de Nederlandse Kampioenschappen Kustvissen voor junioren en ook niet onverdienstelijk. Daarom ondersteunen we als vereniging onze jeugdleden voorafgaand- en tijdens de wedstrijden. Zo betaald de vereniging het inschrijfgeld en zorgen we voor vervoer, een gedeelte van het aas en clubkleding. Daarnaast zijn enkele leden bereid om met jeugd vooraf te gaan trainen en organiseren we een gezamenlijke knoopsessie.

Ben jij niet ouder dan 16 of 21 jaar en lid van de Zeebaars? Doe dan zeker eens mee met dit kampioenschap en kom in onze speciale jeugd HSV De Zeebaars groepsApp! Neem contact op met iemand van het bestuur of stuur even een mailtje naar bestuur@hsvdezeebaars.nl als je interesse hebt! En wie weet vertegenwoordig jij zelfs straks het Nederlandse Juniorenteam tijdens de Wereldkampioenschappen Kustvissen, want ook dat is mogelijk na deelname!

Kijk op de website van Sportvisserij Nederland voor meer informatie of informeer bij onze vereniging!

Het Individueel Nederlands Kampioenschap Kustvissen bestaat uit drie wedstrijddagen, er gaat geen selectie aan vooraf. De winnaar na drie wedstrijddagen mag zich Nederlands Kampioen Individueel Kustvissen noemen. Er zijn twee categorieën; Tot 16 jaar en tot 21 jaar.

 Programma
  • 16-05-2020  –  1e Individueel NK Kustvissen  –  Noordwijk
  • 05-09-2020  –  2e Individueel NK Kustvissen  –  2e Maasvlakte
  • 31-10-2020  –  3e Individueel NK Kustvissen  –  Zeeland
  • 28-11-2020  –  uitwijkdatum