Beste sportvisser,

Zaterdag 14 maart, tijdens NLdoet, wordt weer een opruimactie georganiseerd langs de oevers van de Ooster- en Westerschelde. In de gemeente Tholen zijn drie locaties waar vrijwilligers aan de slag kunnen om de Oosterschelde weer een stukje schoner te maken.

Locaties
Op onderstaande locaties in de gemeente Tholen worden van 10.00 tot 12.00 uur de handen uit de mouwen gestoken door vrijwilligers. Op iedere locatie is een coördinator aanwezig. Samen gaan we onze  Zeeuwse pareltjes op schonen:

·       Tholen: verzamelen bij het strandje aan de Bergse Diepsluis;
·       Sint-Maartensdijk: verzamelen bij Familie Mol,  buitendijk Heideweg;
·       Sint Philipsland en Anna Jacobapolder: verzamelen bij het Veerhuis, Rijksweg 5.

Aanmelden
Trommel vrienden en familie op, doe laarzen aan, neem handschoenen mee en help de troep langs de Oosterschelde te verminderen. Vooraf aanmelden kan via

·       Aanmelden voor locatie Tholen
·       Aanmelden voor locatie Sint-Maartensdijk
·       Aanmelden voor locatie Sint Philipsland

De aanmelding wordt doorgestuurd  naar de coördinator van de gekozen locatie.  Laat dus via bovenstaande link weten waar je aan de slag wilt gaan en of je versterking meeneemt. We verzamelen om 10 uur en stoppen  om 12 uur.