Zaterdag 11 april 2020 organiseert Sportvisserij Zuidwest Nederland het Federatief Kampioenschap Kustvissen op het strand van Hoek van Holland. Een heus kampioenschap waarbij er diverse ereprijzen en natura prijzen te verdienen zijn. De beste 40% van elk vak plaatst zich voor het Open Nederlands Kampioenschap te Noordwijk wat op 7 november 2020 wordt gehouden op het strand van Noordwijk.

Klik hier voor meer informatie over het Open Nationaal Kampioenschap Kustvissen heren.

Zelf inschrijven!

Voor deze wedstrijd kun je je tegenwoordig zelf inschrijven en hoeft dus niet meer via de secretaris te gebeuren. Je kunt jezelf direct via de webwinkel van Sportvisserij Zuidwest Nederland inschrijven.

Klik hier voor meer informatie en om je direct in te schrijven!

Controleurs gezocht!

Iedere deelnemende hengelsportvereniging dient per 5 deelnemers één wedstrijdcontroleur aan te leveren. Heb jij hier zin in? Er staat een kleine vergoeding vanuit de deelnemers tegenover. Laat het even weten aan het bestuur van HSV De Zeebaars…