Afgelopen zaterdagmorgen vroeg ging de wekker

Afgelopen zaterdagmorgen vroeg ging de wekker om kwart over 5. Ik reisde samen met Rini Neele en Adriaan Lingen af naar het Nollenstrand te Vlissingen om de 2e clubwedstrijd van het jaar mee te vissen. Onderweg in de bus doen we alle drie ons verhaaltje wat we kunnen gaan verwachte van die dag.
Adriaan vertelde gelijk dat je tussen de nummers 1 en 5 het beste kon staan want daar was het dieper wist hij. Eenmaal aan gekomen op de bestemming hebben we de loten getrokken, en ja hoor Adriaan had goed getrokken en had het naar zijn zin met steknummer 2. Een uurtje later plonsden de loodjes in het water. En ja hoor na een tijdje kwamen de eerste vissen het strand op. Dat werd een prachtige vangst dacht ik. Maar eenmaal een uurtje later werd het toch slechter. Of ik nu links of rechts keek, bij een ander was het ook zo. Af en toe een visje wat eruit kwam. Het was dus schrapen voor een visje. Na 4 uur gevist te hebben ging de toeter voor het beëindigen van de wedstrijd. Alles ingepakt en naar de auto’s voor de prijsuitreiking. En ja hoor, Adriaan bleek goed te zitten en het was dus geen fabeltje wat hij had verteld. Hij was de winnaar van de dag met 13 vissen. Ondanks de slechtere vangsten hebben we weer een leuke wedstrijd achter de rug.

Mvg. Jan de vos