HSV De Zeebaars is afgelopen zaterdag 11 januari vroeg begonnen aan haar nieuwe wedstrijdseizoen in het jaar 2020. De wekker ging namelijk om 4.30 uur al af omdat we om 6.00 uur al bij Dishoek moesten zijn om in te schrijven voor de 1e clubwedstrijd.

De wedstrijd begon om 7.30 met 18 fanatieke deelnemers, waaronder drie jeugdleden. Het was gelukkig droog, maar er stond een fris windje vanaf zee. We begonnen in het donker en hadden hoge verwachting. Al snel bleek dat de wijting vandaag liet af weten. De vangst bestond namelijk uit 95% schar en een enkele wijting, bot of vijfdradige meun.

Al vroeg in de wedstrijd was duidelijk dat de heren Polderman en van der Ree hun goede plaatsloting goed benutten want zij bleven gedurende de hele wedstrijd hun visje vangen. Bij de andere deelnemers was het sprokkelen voor een visje en hooguit een uurtje in de wedstrijd werd er wat beter gevangen. Helaas werd er af en toe ook een lijntje verspilt. Waarschijnlijk aan afgetrokken lijnen. Desondanks had iedereen toch weer vis gevangen en daar zijn we blij mee. Sommigen kunnen weer lekker kibbeling eten…

Sander van der Ree won de wedstrijd met 22 stuks. Adriaan Lingen won bij de U21 met 15 stuks en Ayolt ving twee vissen bij de U16. De complete uitslag vind je op de pagina uitslagen.

Over twee weken vissen we weer een wedstrijd. Dan kunnen we gelukkig uitslapen want we beginnen iets later 🙂