Betreft:  Besluitenlijst 2020

Er zijn dit seizoen 10 bekerwedstrijden. Het resultaat van de beste zeven wedstrijden is bepalend voor het eindklassement. De data van de wedstrijden en alle andere activiteiten vind u op onze website www.hsvdezeebaars.nl.

De prijs voor deelname aan een clubwedstrijd is €5,- en voor jeugd €2,-. Inschrijven kan vanaf 1,5 uur tot 1 uur voor de wedstrijd aan het wedstrijdparcours bij een van de bestuursleden. Check regelmatig www.hsvdezeebaars.nl voor de laatste (wedstrijd)informatie of meld je aan voor de groep Whatt’s App van HSV De Zeebaars door je telefoonnummer op te sturen naar bestuur@hsvdezeebaars.nl.

Meer informatie over de feestavond en Algemene Ledenvergadering worden later dit jaar kenbaar gemaakt via onze website www.hsvdezeebaars.nl.

De contributie voor 2020 bedraagt:
– Kosten JeugdVISpas (t/m 14 jaar) €12,50
– Kosten VISpas €40,-

Let op: U kunt uw lidmaatschap tot 1 oktober elk jaar opzeggen en/of omzetten bij Sportvisserij Nederland via ledenadministratie@vispas.nl of tel. 0900-2025358.

Wij willen u adviseren om regelmatig onze website www.hsvdezeebaars.nl te checken voor het laatste nieuws of volg ons op Facebook.

Bestuursverkiezing:
Aftredend de heren: Martijn Westdorp en Hans Buwalda. Beiden zijn herkozen. Iwan van Aert is gestopt als bestuurslid. Ard-Jan Dorst is gekozen als nieuw bestuurslid.

Namens het bestuur “Hsv De Zeebaars”
bestuur@hsvdezeebaars.nl